Ексклюзиви
неділя, 03 травня 2015 13:32

У Польщі поліцейський застрелив фаната на футбольному полі

У Польщі поліцейський застрелив фаната на футбольному полі
Гумова куля потрапила в шию вболівальнику

Близько 200 футбольних фанатів напали на поліцейських у польському місті Кнурув після того, як співробітники правопорядку застрелили вболівальника під час матчу між командою "Конкордія" (Кнурув) і "Рух" (Радзенкув), що проходив у суботу, 2 травня. Про це повідомляє Reuters.

Під час зустрічі фанати почали кидати на поле петарди, а коли рефері зупинив гру, самі вибігли на поле. Щоб утихомирити їх, поліцейські застосували силу і, зокрема, відкрили по хуліганам стрілянину гумовими кулями.

Один з них отримав поранення в шию і був госпіталізований. Однак лікарям не вдалося врятувати його життя. Потім група з 200 чоловік влаштувала з поліцейськими, що охороняли лікарню, колотнечу.

За інформацією польського телеканалу TVN 24, 14 співробітників правоохоронних органів отримали поранення. Також представник поліції зазначив, що протягом ночі було затримано "шестеро найбільш агресивних нападників".

Зараз ви читаєте новину «У Польщі поліцейський застрелив фаната на футбольному полі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути