пʼятниця, 18 квітня 2014 16:59

У Криму не можуть знайти інвестора для "Таврії"

У Криму не можуть знайти інвестора для "Таврії"
sctavriya.com

У Криму поки не можуть знайти інвестора для спортивного клубу "Таврія". Автономія утримувати клуб не зможе, оскільки витрати на його утримання надзвичайно великі. Про це заявив в.о голови Криму Сергій Аксьонов на прес-конференції у Сімферополі, передає Центр журналістських розслідувань. За його словами, в будь-якому випадку клуб необхідно зберегти.

"Загалом, звичайно, клуб потрібен. І ми сьогодні шукаємо спонсора, інвестора, який готовий буде вкласти гроші в клуб. Хочемо, звичайно, щоб клуб був, був сімферопольський і брав участь в усіх російських іграх. Але не можу поки сказати, яка буде доля з точки зору інвестування. Ми в принципі знаємо, яка була обстановка в тому числі і з виплатами зарплат у клубі, хто, як фінансував, хто зарплати пиляв, хто футболістів змушував гроші здавати. Маса була шахрайських схем", - повідомив Аксьонов.

Як зазначив Аксьонов, бюджет "Таврії" необхідно довести до реалістичного, оскільки сьогодні зарплатний фонд та інше утримання клубу обходиться у майже мільйон доларів на місяць.

"У нас в Криму поки немає таких інвесторів, які взяли б на утримання Таврію. Ведемо переговори з російськими великими компаніями, які підтримали б клуб у важку хвилину. Я думаю, що ми знайдемо безпосередньо спонсора, який готовий узяти участь у житті клубу. Я, принаймні, до цього всі зусилля докладаю, щоб клуб зберегти", - зазначив Аксьонов.

У СК "Таврія" - складна ситуація: гравцям два місяці не платять зарплату, а з деякими колишніми футболістами та екс-головним тренером команди Семеном Альтманом "Таврія" ще не розрахувалася.

Зараз ви читаєте новину «У Криму не можуть знайти інвестора для "Таврії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути