четвер, 31 липня 2014 17:04

"У Києві ми почували себе у безпеці" - гравець "Копенгагена"

"У Києві ми почували себе у безпеці" - гравець "Копенгагена"
Наші вболівальники будуть задоволені нічиєю в Україні - де Ріддер gelderlander.nl

Півзахисник данського "Копенгагена" Стів де Ріддер задоволений нічиєю з дніпропетровським "Дніпром" у першому матчі третього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів. Зустріч пройшла у Києві і завершилася рахунком 0:0.

"Нічия — це хороший результат, - каже бельгієць. - Нам протистояв сильний суперник. Тому я радий за нашу команду. У двоматчевих дуелях завжди добре зіграти на нуль у виїзних матчах. Сподіваюсь нам вдасться вдало зіграти вдома.

Думаю, наші вболівальники будуть задоволені нічиєю в Україні. Якщо ми зіграє так, як сьогодні, то маємо хороші шанси вийти в наступний раунд. Вдома нам допоможуть наші фанати. Вони завжди дуже віддано підтримують команду.

"Дніпро" — це одна з найкращих команд в Україні. У клубі виступає чимало гравців своїх національних збірних. Ми добре підготувалися і виконали наш план на гру.

Я з не знаю, що трапилося у ситуації з вболівальниками. Мені важко щось коментувати з цього приводу. Пауза у грі ніяк на нас вплинула і не спричинила якогось дискомфорту. Ми намагались зосередитися на нашій грі.

Столе Сольбаккен? Наш наставник дуже харизматична особистість. Справжній фанатик своєї справи. Про нього можу сказати тільки хороше.

Якщо "Копенгаген" не виграє чемпіонат, то всі цим незадоволені. Минулого сезону ми стали другими. Всі були дуже розчаровані. У цьому сезоні ми налаштовані на титул.

В Києві ми почували себе у безпеці. Наш менеджер літав у Київ перед матчем. Він сказав, що все добре і нам тут ніщо не буде загрожувати. Велика подяка працівникам, які відповідали за нашу безпеку", - сказав де Ріддер.

Додамо, що матч-відповідь "Дніпро" і "Копенгаген" зіграють 6 серпня у столиці Данії.

Зараз ви читаєте новину «"У Києві ми почували себе у безпеці" - гравець "Копенгагена"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути