понеділок, 17 жовтня 2016 10:30

"У "Динамо" щось йде не так" - Ярмоленко

"У "Динамо" щось йде не так" - Ярмоленко

Вінгер "Динамо" Андрій Ярмоленко після нічиєї у матчі 11-го туру УПЛ з "Чорноморцем" (1:1) висловив стурбованість тим, що відбувається з командою.

"Напевно, результат матчу "Олімпік" — "Шахтар" (1:1) вплинув на нас, адже вийшли на поле якісь розслаблені. Я дуже розчарований, адже була можливість наблизитися до "Шахтаря" і поборотися за чемпіонство, але зіграли погано у плані результату", - каже Ярмоленко телеканалу 2+2.

Андрій вважає, що в невдачах винна вся команда, хоча і натякає на те, що в колективі є окремі виконавці, на яких лежить вина за результати.

"Не хочеться переходити на особистості. Не тільки Хачеріді і Рибалка обрізалися. З кожним таке може трапитися. Нам "Ворскла" вдома забивала після наших помилок у центрі поля. Потрібно більш сконцентровано розпоряджатися м'ячем і не допускати таких контратак, як в матчі з "Чорноморцем".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Один момент з пенальті не означає, що судді завжди допомагають "Динамо" - Ребров

"Зараз всі команди проти нас так грають, обороняються і знають, що ми пропускаємо контратаки. І в матчі з "Чорноморцем" пропустили дуже багато контратак. Нас про це попереджали, але щось іде не так.

Не можу говорити, що хтось знаходиться у "зоні комфорту", а тренеру з боку видніше. Моя справа і кожного футболіста - тренуватися і доводити тренерському штабу, що він гідний грати в основі. Кожен футболіст повинен дивитися, в першу чергу, на себе і на свою роботу.

Зараз потрібно сідати і спокійною думати, що не так. Це гра. Бачив в роздягальні, як хлопці сильно засмучені, тому потрібно зібратися і більше не допускати таких помилок, якщо ми хочемо поборотися за чемпіонство. Якщо нас влаштує друге місце, то можемо спокійно собі грати, але "Динамо" - це не той клуб, якого влаштує друга позиція. Тим більше ще є "Зоря".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" зберіг відрив від "Динамо": результати 11-го туру УПЛ

Нам потрібно переглянути своє ставлення і рухатися далі. Ще нічого не втрачено, але будь-яка наступна наша помилка може поставити хрест на шансах стати чемпіоном. Нам ще пощастило, що "Шахтар" теж втратив очки.

Звичайно, на мене тисне те, що я повинен більше забивати і віддавати гольові передачі. Поки це не виходить. Я працюю, і це може підтвердити тренерський штаб. Бачу тільки один вихід - працювати, працювати і ще раз працювати. Тільки через роботу може прийти результат", - сказав Ярмоленко.

У середу, 19 жовтня, "Динамо" зіграє у Лізі чемпіонів проти "Бенфіки". У неділю команда почне друге коло УПЛ виїзним поєдинком проти "Олександрії".

Зараз ви читаєте новину «"У "Динамо" щось йде не так" - Ярмоленко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути