субота, 31 січня 2015 12:05

У чемпіонаті Криму буде грати 8 команд

У чемпіонаті Криму буде грати 8 команд
"Чемпіонат Криму, вісім команд! Про це можна було тільки мріяти" - Олександр Красильников dynamo.kiev.ua

Президент СКЧФ Олександр Красильников розповів про найближчі плани клубу та федерації футболу Севастополя.

"Основні завдання - це домогтися фінансування, а також вирішити проблему з так званими ТМС-кодами, які видаються всім футболістам, починаючи з десяти років. Їх у всіх кримських футболістів немає. Вірніше, є, але вони числяться в Україні. Поки всі діти і футболісти не мають права грати у футбол на території Росії, займатися професійним видом спорту.

Ми повинні зробити цікавий чемпіонат. І дати, в першу чергу, грати кримським футболістам - тішити своїх глядачів. Вісім рівноцінних команд, про це тільки можна було мріяти в усі часи, такого взагалі ніколи не було! Плануємо ми це все зробити за умови дотримання всіх даним нам обіцянок. Я думаю, що ми встигнемо підготувати всю базу до кінця березня, початок квітня", - сказав Красильников.

Нагадаємо, СКЧФ, ТСК і "Перлина" з початку сезону-2014/15 виступали у зоні "Південь" другого дивізіону російського чемпіонату. 4 грудня 2014 УЄФА ухвалив рішення заборонити цим командам виступати у чемпіонаті Росії.

Раніше влада Криму заявила, що планує провести на півострові чемпіонат, який не буде фінансуватися УЄФА. Міністр спорту Росії Віталій Мутко повідомив, що на проведення регіонального чемпіонату і підтримку кримських клубів будуть виділені кошти.

ФФУ заявила, що вважає будь-які висловлювання російських спортивних чиновників про функціонування спорту в Криму провокаційними.

Зараз ви читаєте новину «У чемпіонаті Криму буде грати 8 команд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути