Ексклюзиви
четвер, 14 вересня 2017 00:26

Тренер "Шахтаря" розповів причини перемоги над "Наполі"

Тренер "Шахтаря" розповів причини перемоги над "Наполі"
Фонсека: "Ми сьогодні перемогли заслужено". Фото: Оксана ВасильєваФото: Оксана Васильєва

Наставник "Шахтаря" Пауло Фонсека прокоментував перемогу своєї команди над італійським "Наполі" в стартовому поєдинку Ліги чемпіонів.

"Ми розуміли, який сьогодні буде суперник. Але не можу не виділити своїх гравців, які зіграли дуже сміливо, адже на початку гри нам треба було ризикувати і йти в атаку. Був гол, потім ще кілька гольових моментів, в тому числі і явний Тайсона. Ми не давали "Наполі" розвивати атаку через центр, а гравці показали себе з найкращого боку. В другому таймі наша оборона трохи сіла, суперник почав розвивати гру між нашими лініями. Мали кілька моментів, щоб забити. Але сьогодні гра мені сподобалася, і ми виграли заслужено, впоралися з усіма сильними сторонами "Наполі".

"Стан Ордеця? Ми стежили за ним, але він показував, що може продовжувати, ми дивилися, скільки він ще зможе зіграти. Про його травму поки сказати не можу, завтра вже щось будемо знати".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Коваленку потрібно дати час" - Грачов

"Коваленко? Ви занадто перебільшуєте все це питання. Одна гра не може змусити його впасти духом. Я повністю довіряю йому, це один з найкращих молодих гравців України. Сьогодні він видав максимум того, що я від нього очікував, показав свій рівень", - сказав наставник донеччан.

"Шахтар" 13. вересня обіграв "Наполі" в стартовому поєдинку групового раунду Ліги чемпіонів з рахунком 2:1. Текстовий онлайн вів Gazeta.ua, телевізійну трансляцію - телеканал "Україна". В іншому матчі групи "Манчестер Сіті" розгромив "Фейєноорд" 4:0 і очолив турнірну таблицю з 3-ма очками. Донеччани, маючи так само, й йдуть другими. "Наполі і "Фейеноорд" займають, відповідно, третє і четверте місця, маючи нулі в графі набраних очок.

Зараз ви читаєте новину «Тренер "Шахтаря" розповів причини перемоги над "Наполі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути