Ексклюзиви
пʼятниця, 24 жовтня 2014 11:48

"Треба було, щоб м'яч ходив трохи швидше" - гравці "Динамо" прокоментували розгром від "Ольборга"

"Треба було, щоб м'яч ходив трохи швидше" - гравці "Динамо" прокоментували розгром від "Ольборга"
Сидорчука не влаштувала швидкість руху м'яча. Фото: football.ua

Гравці київського "Динамо" прокоментували розгромну поразку від данського "Ольборга" у третьому турі групового раунду Ліги Європи.

Андрій Ярмоленко, півзахисник: Напевно, у нас сьогодні взагалі нічого не виходило. Хоча за рахунку 1:0 був у мене момент. Забий я - і, можливо, зіграли б трошки по-іншому. Але сьогодні, бачите, не наш день. Ми старалися, але цей гол, потім другий - ми зовсім поникли, хоча і не повинні цього робити. Начебто і один одного підбадьорювали, але щось сьогодні не ладилося. Видно, "Ольборг" добре нас вивчив, подивилися, як ми атакуємо. Оборонялися всією командою, а коли відбирали у нас м'яч, 4-5 чоловік вибігали в контратаки. А у нас були вільні зони. Та й дуже багато було у нас простих втрат. Втрачаємо м'яч - і метрів сімдесят потрібно бігти назад, так не можна робити. Звичайно, програвати з таким рахунком "Динамо" недозволено. Завтра сядемо, розберемося, і я думаю, що є про що поговорити. Зробимо висновки і в Києві мають обігрувати цю команду, при своїх уболівальниках потрібно брати реванш.

Сергій Сидорчук, півзахисник: Хотілося б, перш за все, вибачитися перед нашими вболівальниками за такий рахунок. Думаю, "Динамо" Київ не повинно так програвати. В принципі, ми очікували, що данці будуть в десять чоловік ззаду сидіти, але розкрити не вийшло. Думаю, якби в першому таймі ми забили, було б набагато легше, і гра склалася б по-іншому. Нас просили створювати чисельну перевагу на флангах, але у нас це не виходило. Напевно, треба було, щоб м'яч ходив трохи швидше, але і це не вийшло.

Джермейн Ленс, півзахисник: Ми досить рано пропустили два м'ячі, а потім створили кілька моментів, але забити не вдалося. У футболі так трапляється. Сьогодні ми не показали все, на що здатні, але через два тижні у нас буде можливість відігратися. У нас є два тижні, щоб виправити помилки, які ми зробили сьогодні. Нам стане легше, якщо доб'ємося позитивного результату в наступному матчі з "Ольборгом". Після двох пропущених голів здавалося, що ми не знаємо, що робити і як нам варто чинити. "Ольборг" завзято бився за результат. Можливо, все склалося б інакше, якби ми забили бодай один м'яч, проте у результаті ми програли з рахунком 0:3. Але після цієї поразки нічого ще не втрачено. Ми виграли два матчі з трьох. Через два тижні нам знову грати з "Ольборгом", і ми постараємося виграти цю зустріч.

Олександр Рибка, голкіпер: Бувають такі ігри, без них, на жаль, у футболі нікуди... Головне - що для нас ще нічого не втрачено: вся боротьба за вихід з групи ще попереду. Не думаю, що можна говорити про якусь розслабленість з нашого боку: до цього матчу ми готувалися з таким самим настроєм, як і до попередніх поєдинків. Думаю, ви самі бачили, що сьогодні м'яч вперто не йшов у ворота "Ольборга". Всі старалися, віддавалися грі - не думаю, що комусь із хлопців можна пред'явити якісь претензії по самовіддачі. Буває таке, що поробиш... Але ніхто голову не опускає, будемо готуватися до наступних поєдинків. По суті, саме такі слова нам сказав після матчу і головний тренер. По приїзду в Київ ми детально розберемо цю гру, зробимо висновки з допущених помилок і будемо рухатися далі. Чи здивував чимось "Ольборг"? Думаю, він всіх здивував тим, що виграв сьогодні з таким рахунком. А що стосується погодних умов, то, звичайно, таке поле, як було сьогодні, в якійсь мірі впливає на гру - на ньому швидше звичайного втомлюєшся. Але, по-перше, ми в рамках тренувального процесу завжди готуємося до того, щоб зіграти в свій футбол на будь-якому газоні, в будь-яких кліматичних умовах, а, по-друге, сьогодні погода була однаковою для обох команд.

Александар Драгович, захисник: Це безглузде поразку. Ми втратили перше місце в групі Ліги Європи, але постараємося повернути його в повторній зустрічі в Києві.

Зараз ви читаєте новину «"Треба було, щоб м'яч ходив трохи швидше" - гравці "Динамо" прокоментували розгром від "Ольборга"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути