неділя, 14 вересня 2014 11:49

Швайнштайгер проміняв модель на тенісистку
4

Півзахисник збірної Німеччини з футболу і мюнхенської "Баварії" Бастіан Швайнштайгер був помічений в Нью-Йорку з новою подругою відомою сербською тенісисткою Аною Іванович, повідомляє Blick.

Раніше футболіст зустрічався з німецькою моделлю Сарою Бранднер, яка супроводжувала його на переможному для збірної Німеччини чемпіонаті світу в Бразилії.

За даними видання, 30-річний Швайнштайгер і 26-річна Іванович познайомилися через спільного друга, німецьку тенісистку Андреа Петкович.

Швайнштайгер на сьогоднішній день є одним з кращих опорників в світі і символом "Баварії". З клубом з Мюнхена він сім разів вигравав чемпіонат Німеччини і сім разів Кубок країни, а також святкував успіх в Лізі Чемпіонів.

Іванович - екс-перша ракетка світу, яка одного разу виграла турнір із серії "Великого шолома" - Roland Garros (2008). В одиночному розряді Ана 14 разів перемагала на турнірах WTA.

Зараз ви читаєте новину «Швайнштайгер проміняв модель на тенісистку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути