середа, 06 травня 2015 16:56

"Стрініч говорив мені багато хорошого про "Дніпро" - Бенітес

"Стрініч говорив мені багато хорошого про "Дніпро" - Бенітес
"Дніпро" добре грає в обороні, вміє контратакувати" — Рафа Бенітес bestgoal.tv

Тренер "Наполі" Рафа Бенітес дав прес-конференцію перед матчем з "Дніпром".

"Ми прекрасно усвідомлюємо, що це історичний момент. Пробитися до фіналу Ліги Європи було б фантастичним досягненням для клубу", - наводить слова іспанця tuttonapoli.net.

"Дніпро" мало пропускає, цього року вони програли всього двічі. У них досвідчені амбітні і класні футболісти. Стрініч говорив мені багато хорошого про команду. Потрібно буде постаратися, щоб пройти далі", - каже Бенітес.

"Дніпро" добре грає в обороні, вміє контратакувати. Необхідно буде бути дуже зосередженими, ми спробуємо диктувати умови на полі. Уболівальникам потрібно зрозуміти, що нам необхідна їх підтримка, щоб грати дійсно класно".

"Дніпро" не так відомий, як інші півфіналісти, але в класі їх футболістів сумнівів немає. Це дуже організована команда з точки зору тактики", - підкреслив тренер "Наполі".

"На поле вийдуть гравці, які знаходяться в кращій формі, ті, хто найбільш підходить для матчу з цим суперником. Ми хочемо нав'язати свій стиль гри, а, якщо "Дніпро" не дозволить це зробити, то будемо шукати інші рішення. Я завжди говорив , що менталітет набагато важливіший від тактичних схем".

"У захисті я на 100% довіряю Альбіолю, а Кулібалі, Брітос і Енріке повинні боротися за місце в основі".

"Поразка від "Емполі" мені, звичайно, не сподобалося, але проти "Мілана" ми зіграли добре і могли забити набагато більше, ніж три голи. Нам не вистачає досвіду в тих матчах, коли доводиться захищатися, ми не звикли просто вибивати м'яч на трибуни. Ми все ще можемо стати третіми в чемпіонаті або навіть другими - в команді всі вірять у вдале завершення сезону".

"Мене постійно критикують, коли я залишаю в запасі, наприклад, Хамшика або Габб'ядіні, але це моя проблема. Я намагаюся використовувати всіх гравців. Раніше деякі футболісти були впевнені, що вони можуть вийти на поле тільки в Лізі Європи, то тепер у кожного є шанс зіграти в будь-якому матчі".

"Продовження контракту? Президент Де Лаурентіс знає мою точку зору, мій агент незабаром з ним зустрінеться. Але зараз я хочу говорити тільки про футбол".

"Пепе Рейна? Завтра він не зможе зіграти... У нас є Маріано Андухар", - віджартувався Рафа, відповідаючи на запитання про можливе повернення воротаря до клубу.

Зараз ви читаєте новину «"Стрініч говорив мені багато хорошого про "Дніпро" - Бенітес». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути