Ексклюзиви
пʼятниця, 28 листопада 2014 08:30

Штатні пенальтісти "Дніпра" не відповідають займаній посаді - 5 думок після матчу на "Сан-Сіро"

Штатні пенальтісти "Дніпра" не відповідають займаній посаді - 5 думок після матчу на "Сан-Сіро"
Фото: football.ua

Дніпропетровський "Дніпро" у п'ятому турі групового раунду Ліги Європи поступився на виїзді міланському "Інтеру" з рахунком 1:2. Команді Мирона Маркевича не допомогла навіть чисельна перевага протягом цілого тайму. Gazeta.ua аналізує матч, що відбувся на "Сан-Сіро".

Психологія - ахіллесова п'ята нинішнього "Дніпра"

"Дніпро" набув амплуа психологічно нестійкої команди. Як в цілому, так і окремих гравців. Футболісти швидко потрапляють в прострацію після переломних моментів, але занадто довго оговтуються. До незабитого Коноплянкою пенальті не можна було зрозуміти, хто на "Сан-Сіро" господар. Після команду підмінили, немов за помахом чарівної палички - мандраж був помітний  з останніх рядів верхнього ярусу стадіону. А Кузмановичу знадобилося всього дві хвилини, щоб цим скористатися.

У другому таймі дніпряни так довго не могли повірити раптовому щастю у вигляді вилучення Раноккії, що захист проспав розрізний пас Ернанеса на Освальдо. Інше виявилося справою техніки. Звинувачувати Бойка язик не повернеться - і так занадто багато він витягнув в цьому сезоні "мертвих" м'ячів.

Штатні пенальтісти явно не на своєму місці

Мирону Маркевичу є над чим замислитися. У Сент-Етьєні пенальті бездарно "запоров" Калініч, в Мілані не кращим чином пробив Коноплянка. Якщо добре пошукати, напевно в команді знайдуться кращі виконавці 11-метрових. І не тільки на тренуваннях.

Чеберячко переживає другу молодість

31-річний захисник "Дніпра" провів простий феноменальний матч. Чи не найкращий на даному етапі своєї кар'єри. Чіплявся за кожен м'яч, заробив пенальті. Кадрові проблеми змусили Мирона Маркевича звернути увагу на ветерана, що засидівся на лавці. І якщо Євген стабільно демонструватиме нинішній рівень гри, тому самому Канкаві буде складно після одужання відвоювати місце в "основі".

Коноплянка - товар в красивій обгортці, що залежався

В епопеї з продажем вінгера, яким за чутками завзято цікавляться ті самі італійці, все нагадує принцип - неважливий результат, головне - процес. Кондиції в хлопця зараз, безумовно, не ті. І є на це об'єктивні причини. Тим не менш, знову доводиться констатувати, що весь цей галас, м'яко кажучи, не найкращим чином впливає на одного з ключових гравців національної збірної. Зимове міжсезоння - ледь не останній шанс не поховати талант Євгена. Гравцеві необхідний більш сильний чемпіонат, де і з перспективою росту немає проблем, і самооцінку відрегулюють.

Нинішній склад "Дніпра" - не для серйозних завдань

Після матчу Мирон Маркевич зробив акцент на необхідності доукомплектації. З тренером важко не погодитися. З нинішнім складом виникають проблеми навіть у внутрішньому чемпіонаті. Що наочно продемонструвала "Говерла", яка сидить на голодному пайку. В цілому ж доля сезону залежить з одного боку, від селекційної служби, з іншого - наскільки господарі клубу захочуть розщедритися на серйозне посилення.

Зараз ви читаєте новину «Штатні пенальтісти "Дніпра" не відповідають займаній посаді - 5 думок після матчу на "Сан-Сіро"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути