Ексклюзиви
пʼятниця, 26 грудня 2014 16:48

"Сталь" не гратиме в першій лізі

"Сталь" не гратиме в першій лізі
"Керівництво прямим текстом сказало, що команду знімають" - Колінз Нгаха

Камерунський нападник алчевської "Сталі" Колінз Нгаха заявив, що клуб вже розірвав угоди з гравцями основного складу і команда не вийде на весняну частину чемпіонату першої ліги.

"Ця ситуація була прогнозованою: ще після нашої останньої гри у чемпіонаті, нам сказали, що є певні проблеми через те, що завод не працює. Тому, нам безпосередньо сказали - якщо у когось є варіант продовження кар'єри в іншому клубі, то нехай його розглядає. Адже не відомо, чи збереться команда знову після зимової перерви. Але, знаєте, з будь-якої ситуації завжди можна знайти вихід. Як кажуть, надія вмирає останньою. Віримо, що зі "Сталлю" все буде добре.

Про розпуск колективу нам сказали ще тиждень тому. Нам подзвонили і сказали, що команда більше не братиме участі в чемпіонаті першої ліги.

Керівництво прямим текстом сказало, що команду знімають. Саме так. Нас попросили розірвати контракти з клубом з обопільної згоди. Ось так. Всі гравці вже розірвали трудові стосунки з клубом.

Складно щось говорити про перспективи. Ми, гравці, нічого не знаємо. Такі проблеми має вирішувати керівництво. На другу частину чемпіонату команда не вийде, основний склад на сто відсотків. Можливо, буде прийнято рішення догравати чемпіонат резервним складом - не знаю. Які плани у керівництва, нам не відомо. З першого січня 2015 року, ми вже отримуємо статус вільних агентів - це факт.

Останнім часом команда тренувалася в Карлівці, це в Полтавській області. Там ми збиралися за два - три дні до гри. Дуже складно так тренуватися і грати. Розумієте, ми чотири дні на тиждень разом, а потім всі роз'їжджаються хто куди. Ми більше сил витрачали на дорогу, ніж на тренування або ігри. Не було повноцінного тренувального процесу, а через це і такі результати виступи команди", - сказав Нгаха в інтерв'ю XSPORT.

Вчора стало відомо, що алчевська "Сталь" припинить виступи у першій лізі, але сам клуб не буде розформовано.

Алчевці завершили перше коло першої ліги на 15-му місці.

Зараз ви читаєте новину «"Сталь" не гратиме в першій лізі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути