середа, 26 листопада 2014 14:25

Срна не хоче грати проти "Реала" і "Баварії" в плей-офф Ліги чемпіонів

Срна не хоче грати проти "Реала" і "Баварії" в плей-офф Ліги чемпіонів
shakhtar.com

Захисник "Шахтаря" Даріо Срна поділився враженнями після поразки від "Атлетика" в 5-му турі групового етапу Ліги чемпіонів (0:1).

"Наш вихід у наступний етап Ліги чемпіонів - це, звичайно, ні для кого не сюрприз. Вважаю, ми досягли непоганого результату. От тільки, на жаль, сьогодні не потішили наших уболівальників. І, скажу чесно, цього разу ми не грали у свій футбол. "Атлетик" добре нас вивчив, це був один з їхніх найкращих матчів в турнірі.

Рефері не призначив очевидний пенальті, але це спорт, це життя, просто треба жити далі. Необхідно поки переналаштуватися на чемпіонат, а про 1/8 Ліги чемпіонів думати вже після жеребкування. Звичайно, прагнули зайняти перше місце в групі, але лідерство ми упустили ще в домашньому поєдинку з "Порту".

Не хотілося б отримати "Реал" або "Баварію". Але є суперники, з якими можна грати: з "Ромою", "Боруссією", "Байєром", "Челсі".

Якщо я скажу, що нам однаково грається і у Львові, і в Донецьку, то я обманю сам себе. Є різниця. Проте дуже вдячні, що тут нас підтримують у кожному матчі. Але все-таки хочеться додому," - сказав Срна.

Зараз ви читаєте новину «Срна не хоче грати проти "Реала" і "Баварії" в плей-офф Ліги чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути