Ексклюзиви
пʼятниця, 23 вересня 2016 19:29

"Шовковському час закінчувати кар'єру" - Леоненко

"Шовковському час закінчувати кар'єру" - Леоненко
Олександр Шовковський дебютував за "Динамо" 6 березня 1994 року. Голкіперу нині 41

Голкіперу київського "Динамо" Олександру Шовковському треба закінчувати кар'єру. Так вважає колишній форвард команди Віктор Леоненко.

"Єврокубки показують: Саша, ти, звичайно, молодець, але пора. Загалом я вважаю, що він давно повинен закінчувати. Просто я його підтримую.

У чемпіонаті України замилюються очі. Поставити можна будь-кого. По воротах "Динамо" суперники майже не б'ють.

Завдяки чому ще "Динамо" виграє? Не тільки тому, що пощастило чи Ярмоленко щось вигадав. Просто команди виходять на "Олімпійський" і уже підгузники всім треба. Причому тренерам також. От що найнеприємніше.

А невпевненість Шовковського передається усьому захисту. У грі з "Наполі" Шовковський налякав усю команду, потім ще червона. Тому і закономірна поразка.

А суперники по чемпіонату Украни приїжджають до Києва і змушують "Динамо" атакувати. А кияни звикли передавати м'яч від голкіпера до захисників. Виходить, що "Динамо" володіє м'ячем усі 90 хвилин, а моментів немає.

Циганков? Талановитий хлопець. І Ребров має експериментувати. Але тільки тоді, коли виграєш – 3:0. Забезпеч перемогу і випускай кого хочеш.

Люди зараз уболівають не за нинішнє "Динамо". А за те, яке було. Усі уболівальники киян чекають гри. Тим більше зараз, коли суперники на рівні ДЮСШ.

У "Динамо" президент Суркіс сам купляє футболістів. Потрібні чи ні – уже його не хвилює. Кидає їх, а тренеру каже: роби з ними, що хочеш. А все не так просто: будь-якого футболіста треба вивчати: характер, хто родичі, з ким спілкуватиметься"

Повну версію інтерв'ю Віктора Леоненка читайте на gazeta.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Рауля зі збірної треба відправляти. "Барселона" тут не пройде" - Леоненко

Зараз ви читаєте новину «"Шовковському час закінчувати кар'єру" - Леоненко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути