Ексклюзиви
вівторок, 01 грудня 2015 14:26

Син Зідана вдарив головою суперника під час матчу

Син Зідана вдарив головою суперника під час матчу
Лука Зідан грає на позиції воротаря

Голкіпер юнацької команди мадридського "Реала" і син колишнього капітана збірної Франції Зінедіна Зідана Лука вдарив суперника головою у матчі проти "Атлетико" серед гравців не старше 17 років. Про це повідомляє The Daily Mirror.

Інцидент стався в результаті сварки голкіпера "королівського клубу" і нападника "Атлетико". Момент удару не потрапив в об'єктиви телекамер, але суддя зауважив недисципліновану поведінку воротаря і показав Зідану-молодшому червону картку.

У фіналі Кубка світу 2006 року схожий епізод стався з батьком воротаря. У додатковий час зустрічі між збірними Франції та Італії Зідан посварився із захисником італійців Марко Матерацці. У результаті словесної перепалки французький хавбек завдав суперникові удар головою в груди. Зідан отримав червону картку, залишивши у меншості свою команду, яка програла в серії пенальті збірній Італії 1:1 (3:5).

Той матч став для півзахисника останнім у професійній кар'єрі. З літа 2014 року француз тренує резервну команду "Реала".

Зараз ви читаєте новину «Син Зідана вдарив головою суперника під час матчу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути