вівторок, 03 березня 2015 11:34

Син Шумахера дебютує у "Формулі-4"

Син Шумахера дебютує у "Формулі-4"
Мік Шумахер дебютує в якості пілота голландської команди lenta.ru

П'ятнадцятирічний син семиразового чемпіона "Формули-1" Міхаеля Шумахера Мік дебютує в якості пілота голландської команди "Формули-4" "Ван Амерсфорт" наприкінці квітня на гонках у Німеччині. Про це повідомляє Autosport.com.

"Ми побачили на тестах, що він дуже здібний гонщик. Чекаємо успішного сезону", - заявив керівник команди Фрітс ван Амерсфорт.

Перший етап сезону-2015 пройде 25-26 квітня.

Раніше Мік, щоб не привертати до себе увагу ЗМІ, виступав під дівочим прізвищем матері - Бетч, але тепер вирішив повернути прізвище батька. Останні сезони гонщик провів у картингових серіях, а у вересні став віце-чемпіоном світу з картингу в категорії KF-Junior.

"Формула-4" була створена у 2013 році з ініціативи голови Міжнародної автомобільної федерації (FIA) Жана Тодта. Серія є перехідним ступенем між картингом і дорослими гонками. "Формула-4" існує у вигляді міжнародних змагань, які проводяться в Європі. До участі допускаються гонщики віком від 15 до 22 років.

Міхаель Шумахер зараз проходить курс реабілітації у своєму будинку в Швейцарії після важкої травми голови, отриманої під час катання на гірських лижах.

Зараз ви читаєте новину «Син Шумахера дебютує у "Формулі-4"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути