вівторок, 20 листопада 2012 16:24

Шевченко з'їздив в Мілан і похвалив Ель Шаараві

Шевченко з'їздив в Мілан і похвалив Ель Шаараві
Шевченко в компанії міланських однокашників. Фото: gazzetta.it

Андрій Шевченко відмовився стати головним тренером збірної України. Можливо, він збирається працювати в Мілані ... Принаймні, вчора Шева приїхав до Італії, але на каверзне запитання відповідати відмовився. "Давайте не буде зараз це обговорювати", - коротко і ясно.

Владнавши всі справи з ФФУ, Шевченко прибув у місто, яке стало для нього майже рідним, щоб побачитися зі старими друзями. В одному з ресторанів у центрі він пообідав з Паоло Мальдіні, Філіппо Індзагі, Ибрахимом Ба. Розмовляли без угаву кілька годин.

Пізніше Андрій відправився на віа Тураті, зустрівся з Адріано Галліані. "Ми обговорювали різні речі", - розповідає Шевченко. "Мілану вдасться з честю вийти з нинішньої ситуації".

Особливу увагу при розмові було приділено Стефану Ель Шаараві, капоканноньєре чемпіонату. Шевченко вигравав гонку бомбардирів у сезоні 1999-2000, але він був старший за Фараона. Однак у 23 роки стати кращим снайпером в Серії А, проводячи в ній перший сезон, та ще й будучи іноземцем - вагоме досягнення.

"Зараз я звикаю до того, що дивлюся футбол, а не граю в нього", - говорить Андрій. "У наступному році збираюся багато їздити по Європі, дивитися багато матчів, частіше бувати в Італії". Шевченко ще не бачив Ель Шаараві з трибун стадіону, але вже спостерігав за його грою по ТВ. "Ще недавно я мало про нього знав, але тепер вражений його талантом. Дивився матч з Наполі - Стефан забив чудові голи".

"Не просіть мене порівняти нас - це мені не до душі. Ель Шаараві - дуже мобільний гравець, він знає, як рухатися по полю, до того ж, чудово відпрацьовує в захисті. Діє заради команди. Стефан дуже молодий, але, якщо продовжить розвиватися такими темпами, то стане великим. Він уже дуже важливий для Мілана, скоро стане таким і для збірної Італії".

Зараз ви читаєте новину «Шевченко з'їздив в Мілан і похвалив Ель Шаараві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути