понеділок, 23 травня 2016 10:20

"Севілья" Коноплянки програла "Барселоні" у фіналі Кубка Іспанії
13

Фото: sevillafc.es

"Барселона" стала володарем Кубка Іспанії сезону 2015-2016. У фінальному матчі каталонці обіграли "Севілью". Вже у першому таймі "Барселона" залишилася у меншості - Маскерано був вилучений за фол останньої надії.

"Севілья" мала чисельну перевагу протягом 55 хвилин, але не зуміла скористатися нею. Вже під завісу другого тайму рефері зрівняв склади, вилучивши Банегу також за фол останньої надії.

Коноплянка з прапором України святкував перемогу в Лізі Європи

В основний час команди голів не забили, а в овертаймі "Барселона" відзначилася двічі. Спершу Альба в дотик пробив точно в дальній кут після пасу Мессі з глибини, а перед фінальним свистком Неймар втілив у гол ще одну передачу аргентинця.

Євген Коноплянка вийшов на заміну на 80-й хвилині матчу, проте нічим особливим не запам'ятався. На 102-й хвилині гри українець заробив "гірчичник" за фол на Мессі.

"Барселона" - "Севілья" - 2:0

Голи: Альба, 96, Неймар, 120

"Барселона" стала володарем Кубка у 28-е у своїй історії, а також усьоме оформила "Золотий дубль". Раніше каталонці виграли чемпіонат Іспанії.

Зараз ви читаєте новину «"Севілья" Коноплянки програла "Барселоні" у фіналі Кубка Іспанії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути