вівторок, 08 грудня 2009 12:48

Серед коханок Тайгера Вудса знайшли порно-зірку (ФОТО)

Дружина Тайгера Вудса пішла з сімейного дому після того, як преса повідомила про ще двох жінок, які нібито були коханками зірки спорту. Зараз Елін Нордегрен живе в сусідньому будинку, повідомляє Daily Mail.

Перцю у скандал додає те, що одна нових коханок Вудса - зірка порно на ім"я Холлі Сампсон.

36-річна Сампсон відмовилася підтвердити або заперечити свої відносини з Тайгером після того, як її ім"я заявилося в газеті New York Daily News.

З"явилась й інша дівчина, яка повідомила громадськості, що мала відносини з Вудсом два роки поспіль. Він говорив їй, що його шлюб був фіктивним і "лише для громадськості".

Представник 26-річної дівчини розповів, що "номер вісім" зустрілася з Вудсом в 2004 році. Вона працювала офіціанткою для віп-персон в нічному клубі Roxy біля будинку гольфіста в Орландо, коли Вудс був заручений.

"Їхні відносини були довготривалими. Про них свідчать багато осіб у тому товаристві. Вона детально знає його життя та звички", - повідомив її представник.

Зараз кількість позашлюбних "контактів" Вудса налічує вісім жінок, хоча адвокати припускають, що їх може з"явитися навіть більше.

Крім того з"ясувалося, що в ніч аварії гольфіст випив кілька таблеток Вікодину (сильне знеболююче) та снодійного.

Спочатку поліція вважала, що Вудс напився тої ночі, проте останні результати аналізу крові вказали, що гольфіст приймав медичні засоби.

Переклад: Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Серед коханок Тайгера Вудса знайшли порно-зірку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути