вівторок, 21 жовтня 2014 12:58

"Сандерленд" поверне гроші вболівальникам після поразки з рахунком 0:8

"Сандерленд" поверне гроші вболівальникам після поразки з рахунком 0:8
dailymail.co.uk

Керівництво футбольного клубу "Сандерленд" прийняло рішення повернути своїм вболівальниками гроші за квитки, придбані на гостьовий матч восьмого туру англійської прем'єр-ліги проти "Саутгемптона", програний з рахунком 0:8. Про це повідомляє Daily Mail. При цьому клуб відмовився відшкодовувати фанатам дорожні витрати.

Вартість квитків на гостьову трибуну склала 24 фунта стерлінгів, але дорога в Саутгемптон обійшлася шанувальникам "чорних котів" суттєво дорожче. Деякі тільки на поїзд витратили 152 фунта.

Раніше воротар "Сандерленда" Віто Манноне пропонував відшкодувати 2600 уболівальникам, які проїхали слідом за командою в цілому близько 1000 кілометрів, дорожні витрати.

Матч між "Саутгемптоном" і "Сандерлендом" відбувся в суботу, 18 жовтня, і завершився з рахунком 8:0 на користь "святих", причому гості відзначилися відразу двома автоголами. Ця перемога стала для "Саутгемптона" історичною - раніше "святі" жодного разу не вигравали в прем'єр-лізі з таким рахунком. До повторення рекорду АПЛ підопічним Рональда Кумана не вистачило одного голу - найбільша перемога в історії ліги була зафіксовано 4 березня 1995 в матчі між "Манчестер Юнайтед" та "Іпсвіч Таун" (9:0).

За підсумками восьми турів "Сандерленд" має лише одну перемогу при восьми очках, займаючи 17-е місце у турнірній таблиці.

Зараз ви читаєте новину «"Сандерленд" поверне гроші вболівальникам після поразки з рахунком 0:8». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути