Ексклюзиви
пʼятниця, 29 травня 2015 12:27

Шампанське, "салют" і коридор слави: як "Дніпро" зустріли на батьківщині

Шампанське, "салют" і коридор слави: як "Дніпро" зустріли на батьківщині

Кілька сотень фанатів влаштували приємний сюрприз футболістам "Дніпра" в аеропорту Дніпропетровська, повідомляє прес-служба клубу.

Вболівальники утворили живий коридор, і футболісти пройшли через нього, супроводжувані оваціями і скандуванням "Спа-си-бо!".

"Ми дуже вдячні вболівальникам, які до кінця підтримували команду, На жаль, ми не змогли пройти весь шлях до кінця. Хотілося привезти Кубок і подарувати радість людям. Трохи не вистачило. Переможець - той, хто щось виграє. Ми ж, на жаль, на сьогоднішній день нічого не виграли. При цьому, звичайно, ми відчуваємо, що принесли людям у цей непростий час позитивні емоції, і посмішки на їхніх обличчях дуже радують"- каже капітан "Дніпра" Руслан Ротань.

Нагадаємо, що в фіналі Ліги Європи "Дніпро" програв "Севільї". Поєдинок на стадіоні "Народови" у Варшаві завершився з рахунком 3:2 на користь іспанців.

Зараз ви читаєте новину «Шампанське, "салют" і коридор слави: як "Дніпро" зустріли на батьківщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути