Ексклюзиви
понеділок, 15 вересня 2014 17:31

"Шахтар" відправився в Іспанію на матч Ліги чемпіонів

"Шахтар" відправився в Іспанію на матч Ліги чемпіонів
shakhtar.com

У понеділок, 15 вересня, авіалайнер з "Шахтарем" на борту взяв курс з київського аеропорту в сторону Більбао. Там "гірникам" доведеться провести стартовий поєдинок Ліги чемпіонів з "Атлетиком".

Мірча Луческу взяв до Іспанії 20 футболістів. Воротарі: Андрій П'ятов, Антон Каніболоцький; захисники: Сергій Кривцов, В'ячеслав Шевчук, Олександр Кучер, Ярослав Ракицький, Даріо Срна, Марсіо Азеведо, Іван Ордець; півзахисники: Ілсіньо, Дуглас Коста, Фред, Тарас Степаненко, Фернандо, Тайсон, Алекс Тейшейра, Марлос, Бернард; нападники: Олександр Гладкий, Луїс Адріано.

Разом з першою командою в Більбао вирушив і колектив Академії "Шахтаря" U-19. Підопічні Валерія Кривенцова проведуть матч з однолітками з "Атлетика" в рамках Юнацької ліги УЄФА.

Тим часом, стали відомі судді, які працюватимуть на матчі першого туру групового етапу Ліги чемпіонів між "Шахтарем" та "Атлетиком" з Більбао. Всі рефері представляють Грецію.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" відправився в Іспанію на матч Ліги чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути