Ексклюзиви
вівторок, 21 жовтня 2014 23:52

"Шахтар" розібрав на запчастини БАТЕ, Луїс Адріано повторив рекорд Мессі

"Шахтар" розібрав на запчастини БАТЕ, Луїс Адріано повторив рекорд Мессі
Рекордсмен Луїс Адріано. Фото: shakhtar.com

В рамках третього туру групового етапу Ліги чемпіонів донецький "Шахтар" розгромив білоруський БАТЕ - 7: 0, встановивши попутно кілька рекордів турніру. Зокрема нападник гірників Адріано став першим футболістом, хто оформив покер. Крім того "Шахтар" стали першою командою в історії, яка виграла перший тайм 6:0.

Весь матч складався з одного тайму. Перші 45 хвилин цієї гри увійшли в історію Ліги чемпіонів. У гостей залітало все що можна. БАТЕ явно не заслуговував такого рахунку, і гра могла піти зовсім за іншим сценарієм, якби Срна за рахунку 1:0 не врятував "Шахтар" від вірного гола. Ну а з 27-й хвилині на поле грала тільки донецька команда. За 16 хвилин у ворота Чорниця влетіло п'ять сухих м'ячів.

В перерві Луческу зробив потрійну заміну випустивши футболістів, у яких було мало ігрової практики, і команди просто догравали матч, що не завадило Адріано забити сьомий гол. В цілому ж Луїс Адріано з 5 голами повторив рекорд Ліонеля Мессі сезону 2011-2012 в ворота "Байєра".

Після цієї перемоги гірники набирають 5 очок і посідають другу сходинку в таблиці. З 7 очками лідирує "Порту". В 4-му турі (5 листопада) ці команди знову битимуться між собою, але вже в Україні.

БАТЕ (Борисов) - "Шахтар" (Донецьк) - 0:7 (0:6)

Голи: Тейшейра 11 - 0: 1, Адріано 28 (пенальті) - 0: 2, Коста 35 - 0: 3, Адріано 36 - 0: 4, Адріано 40 - 0: 5, Адріано 44 - 0: 6, Адріано 81 (пенальті) - 0: 7

БАТЕ: Черник, Хагуш, Младенович, Поляков, Тубіч (Гайдучик 46), Ліхтарович (Алексієвич 46), Яблонський, Карницький, Володько, Гордійчук, Сігневіч (Бага 74)

"Шахтар": Пятов, Кучер, Шевчук, Срна, Ракицький, Степаненко, Фернандо (Бернард 46), Коста (Марлос 46), Тейшейра, Адріано, Тайсон (Фред 46)

Попередження: Черник 27 - Адріано 88

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" розібрав на запчастини БАТЕ, Луїс Адріано повторив рекорд Мессі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути