Ексклюзиви
субота, 10 жовтня 2015 12:45

"Шахтар" провів тренування з "Коньяспором"
6

Фото: shakhtar.com

Трохи відпочивши після перельоту в Анталію, "Шахтар" відправився на стадіон. Увечері "гірників" чекало тренування на Mardan Sport Сomplex.

Заняття носило незвичайний характер: донеччани тренувалися разом з турецьким клубом "Коньяспор". Як і слід було очікувати, тренування завершилося спарингом.

Користуючись неофіційними статусом зустрічі, ігрову практику отримали майже всі футболісти, яких Мірча Луческу взяв на міні-збір до Туреччини, в тому числі молодь.

Двосторонка завершилася переконливою перемогою "Шахтаря" 4:2. У складі суперника голами відзначилися Сельчук Алібаз і Самуель Хольмен. У "Шахтарі" м'ячі до свого активу записали Сергій Кривцов, Олександр Гладкий, Олександр Зубков і Веллінгтон Нем.

Після зустрічі з представником турецької Суперліги футболісти "Шахтаря" поділилися враженнями.

Сергій Кривцов, захисник "Шахтаря":

- Ми змінили клімат і приїхали у спекотну країну, тому знадобився час на адаптацію. Добре, що відразу провели спаринг з "Коньяспором". Хороша, кваліфікована команда. У ній зібрані високі гравці, з якими важко боротися при стандартах! У цій справі важливо передбачити точку, в яку потрапить м'яч. Мені сьогодні це вдалося: пішов на ближню штангу і переправив м'яч у кут після чудової подачі Бернарда. В цілому Містер сказав, що команда добре себе проявила.

Веллінгтон Нем, півзахисник "Шахтаря":

- "Коньяспор" - сильна команда, яка знаходиться на четвертому місці в досить сильному турецькому чемпіонаті. Ми сьогодні добре себе проявили, показали хорошу гру. Дуже радий, що нарешті повернувся. Впевнений, якщо буду продовжувати в тому ж дусі, то я і команда зможемо домогтися гарних результатів. Тренуюся у загальній групі вже три дні. Думаю, мені потрібно ще пару тижнів, щоб набрати оптимальні кондиції.

Олександр Зубков, півзахисник "Шахтаря":

- Радий, що сьогодні вдалося забити. У тому епізоді був простріл з флангу, Саша Гладкий поборовся, і м'яч відскочив до мене, я реалізував свою можливість. Містер похвалив, приємно. В принципі, зараз немає вже того хвилювання, яке було в перших матчах. Про суперника скажу, що це клуб хорошого рівня. Спершу здалося, що турки трохи скуті на полі, але потім у них пішла гра, вони непогано перепасовувалися. В цілому починаю розуміти, що від мене потрібно, краще відчуваю партнерів по команді. Думаю, далі в цьому плані буде тільки прогрес.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" провів тренування з "Коньяспором"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути