четвер, 29 вересня 2016 00:15

"Рудько та Циганков виграють конкуренцію, тому грають" - Ребров

"Рудько та Циганков виграють конкуренцію, тому грають" - Ребров
Сергій Ребров. Фото: fcdynamo.kiev.ua

Наставник "Динамо" Сергій Ребров прокоментував результат виїзного матчу другого туру проти турецького "Бешикташа" в Лізі чемпіонів. Нагадаємо, зустріч завершилася внічию, 1:1.

- Кожне очко в Лізі чемпіонів є найважливішим. У такій атмосфері було важко грати. Але я вдячний хлопцям за віддачу. Багато гравців тільки набувають досвіду в такому турнірі. Це лише перше очко, впевнений, що ми і далі будемо рухатися.

- Ви задоволені результатом і який стан Буяльського?

- Звичайно, задоволений очком на виїзді з дуже сильною і добре підготовленою командою. Ми дуже поступалися в антропометрії, в стандартах "Бешикташ" завжди сильний. Буяльському зробимо томографію, тоді стане зрозумілим його стан.

- Чому команда зіграла два абсолютно різних тайми?

- У першому таймі "Бешикташ" грав агресивно. Забивши м'яч, заспокоївся. Ми дуже хотіли атакувати, але не завжди цього давав зробити суперник.

- Що скажете про вболівальників "Бешикташа"?

- Я їх відчув, коли ще грав за "Фенербахче". Коли вийшов розминатися, і в мене почали кидати каміння. Сьогодні ніхто нічого не кидав, але атмосфера, яка властива таким матчам, зберігалася.

- Вихід Рудька - суто кадрове рішення?

- Те ж питання можна поставити щодо Циганкова. Він виграє конкуренцію і тому грає. Тренер не ворог сам собі. І якщо гравець заслуговує, він дає йому шанс. Тим більше, якщо не все гаразд із результатом, тренер дає шанс зіграти молодим.

- З ким було важче грати - з "Наполі" або сьогодні. І чи змінилися після сьогоднішнього результату перспективи команди?

- Це абсолютно різні команди, в них різний футбол. У "Наполі" дисципліна і інтенсивність на поле мене вражає. "Бешикташ" грає агресивно, жорстко. Але наш план на другий тайм спрацював.

Зараз ви читаєте новину «"Рудько та Циганков виграють конкуренцію, тому грають" - Ребров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути