субота, 14 листопада 2015 02:00

Ротань прийшов на тренування збірної України перед Словенією
6

"Грати набагато легше, ніж просто дивитися за грою, - каже Руслан Ротань. Півзахисник "Дніпра" не зіграє за збірну України проти Словенії у плей-оф за путівку на Євро-2016. Все через травму cтегна.

 

Тим не менше капітан збірної (за відсутності Анатолія Тимощука) був присутній на тренуванні синьо-жовтих на "Арені Львів". Сьогодні Ротань підтримуватиме команду на трибуні. Також Руслан планує полетіти у Марібор на матч-відповідь.

До речі, повторна гра пройде у той самий день тільки з різницею у 16 років, що і нічия у Києві 1:1 в 1999-му. Цей результат дозволив словенцям пробитися на Євро-2000.

 

Також подивитися тренування прийшов колишній футболіст збірної України та експерт каналів "Футбол 1"/ "Футбол 2" Євген Левченко. Екс-півзахисник довго щось обговорював із Семеном Альтманом.

Перші 15 хвилин тренування були відкритими для ЗМІ. За цей час футболісти показали, як вміють грати м'ячем, але руками, а не ногами. Після "баскетболу" вправи і двохсторонка.

 

Відзначимо, що тренувалися збірники в гарному настрої — з посмішками та жартами. "Камеді клаб" почався ще на прес-конференції за участю Михайла Фоменка та Євгена Коноплянки. Півзахисник показав не тільки свою іспанську засмагу, але чудове почуття гумору.

Якщо приборкувач "Реала" зіграє так само класно, як жартував учора, то за збірну України можна бути спокійним.

 

До речі, на матч приїхали не лише словенські журналісти. Британські колеги знімають фільм про шлях збірної України у цьому відборі на Євро. Один із головних героїв Євген Коноплянка.

"Ми знімаємо ролики про кожну європейську збірну, - розповідає Метт, поки його оператор налаштовує камеру. - Після України їдемо в Італію. Наші колеги працюють з іншими країнами. Результати нашої роботи можна буде переглянути вже наступного року — десь у квітні.

 

Спочатку ми хотіли записати на відео Андрія Ярмоленка, але нам не вдалося це реалізувати. Коноплянка — один із небагатьох українців, які зараз грають закордоном у сильному чемпіонаті. Він дуже впізнаваний футболіст".

Ще одним спікером для британців став відомий український журналіст Костянтин Андріюк.

 

Додамо, що матч Україна — Словенія розпочнеться о 19:00. Пряма трансляція на телеканалах "Україна" та "Футбол 1". Наш сайт проведе текстовий онлайн поєдинку.

Відразу після гри збірна України вирушить до Словенії на матч-відповідь, який пройде у Маріборі 17 листопада.

Зараз ви читаєте новину «Ротань прийшов на тренування збірної України перед Словенією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути