понеділок, 27 квітня 2015 18:15

Російський промоутер розповів, як рукавички Кличка вплинули на міць його ударів

Російський промоутер розповів, як рукавички Кличка вплинули на міць його ударів
Кличко завдав Дженнінгсу першої поразки в кар'єрі. Фото: reuters.com

Володимир Кличко помітно втратив в ударній потужності після того, як його зобов'язали вдягнути не спеціально підготовлені, а серійні рукавички на бій проти Брайанта Дженнінгса.

Про це сказав російський промоутер боксу Володимир Хрюнов.

Кличко в суботу в Нью-Йорку захистив три титули чемпіона світу в суперважкій вазі, за очками перемігши Дженнінгса, який до цього жодного разу не програвав. Раніше Хрюнов заявляв, що підозра викликає тейпування рук українця перед боєм і особливості його рукавичок.

"На рукавички Кличка вдалося звернути увагу промоутера Дженнінгса Гері Шоу, ми з ним зідзвонювалися, - розповів Хрюнов. - І ви бачили, як Володимир виглядав у звичайних серійних рукавичках - не було звичної для всіх переваги в ударній потужності, це був зовсім інший Кличко. І був нудний бій, в якому я б навіть дав нічию".

Пункт про те, в яких рукавичках виступати боксеру, прописується в контракті на бій. "Була дуже жорстка полеміка, яка призвела до того, що Кличко був у серійних рукавичках, - відповів Хрюнов на питання про те, чи можливо замінити рукавички безпосередньо перед поєдинком. - Перший, хто, я думаю, цьому зрадів, був Дженнінгс: раптом удари Кличко виявилися не тієї потужності. В іншій ситуації він був би знищений до середини бою. Тут же був повний поєдинок і багато раундів, які Дженнінгс відверто виграв".

Зараз ви читаєте новину «Російський промоутер розповів, як рукавички Кличка вплинули на міць його ударів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути