Ексклюзиви
середа, 30 липня 2014 12:34

Ребров забрав батьків із Горлівки

Ребров забрав батьків із Горлівки
fcdynamo.kiev.ua

Головний тренер київського "Динамо" Сергій Ребров забрав батьків з рідної Горлівки.

Саме це місто Донецької області 27 липня було обстріляне з ракет і мінометів: били по центральній частині райцентру, будівлям пологового будинку, обленерго, залізничних шляхах і житлових кварталах.

Тренер "Динамо" відвіз рідних з Горлівки, як тільки там почалися перші обстріли, хоча ні мама Алла, ні тато Станіслав про це сина не просили.

"Батьки кажуть, що там не страшно. Але я проявив ініціативу. Близько тижня тому забрав їх, і зараз вони вже тут у Києві, живуть у мене. Як довго пробудуть - залежить від ситуації на Донбасі", - сказав Сергій Ребров "Вестям".

Батьки Сергія Реброва - пенсіонери, але обоє ще працюють. 68-річна Алла Василівна - наставниця ансамблю бального танцю горлівського Палацу дитячої та юнацької творчості. 75-річний Станіслав Іванович - керує гуртком радіозв'язку горлівського Палацу піонерів.

"Робочі місця за ними, звичайно, зберігаються. Але, у зв'язку з цією напруженою ситуацією, ніхто не думає про роботу. Всі хочуть тільки миру і нормального життя", - каже Сергій.

Дмитро, син тренера "Динамо" і дружина Людмила знаходяться у Великій Британії: 14-річний юнак у Лондоні займається у футбольній школі "Тоттенхема", де Сергій Ребров в 2000-му році починав кар'єру за кордоном.

Зараз ви читаєте новину «Ребров забрав батьків із Горлівки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути