Ексклюзиви
субота, 25 жовтня 2014 21:54

"Реал" впевнено переміг "Барселону" в Ель-Класико

"Реал" впевнено переміг "Барселону" в Ель-Класико
Reuters

Мадридський "Реал" завдав поразки каталонській "Барселоні" в іспанському "Ель Класико", яке відбулося у рамках дев'ятого туру чемпіонату країни. Зустріч завершилася з рахунком 3:1 на користь "королівського клубу".

У складі синьо-гранатових дебютував уругвайський нападник Луїс Суарес, який відбув дискваліфікацію за укус італійського захисника Джорджіо К'єлліні. Саме форвард віддав результативну передачу на бразильця Неймара, який відкрив рахунок на четвертій хвилині зустрічі.

Ще до перерви мадридці встигли відігратися. М'яч у відповідь забив португалець Кріштіану Роналду з пенальті, призначеного за гру рукою Жерара Піке.

У другій половині зустрічі "вершкові" забили ще двічі. На 50 хвилині захисник Пепе перевів м'яч в сітку після подачі Тоні Крооса з кутового, а на 61 хвилині Карім Бензема закріпив перевагу "Реала" і встановив остаточний рахунок. "Барселона" зазнала першої поразки в поточному розіграші національної першості, а також пропустила перші голи - раніше каталонці всі вісім матчів відіграли на "нуль".

Завдяки перемозі столичний клуб наблизився до "Барселони" в турнірній таблиці на відстань одного очка. Каталонці лідирують з 22 очками, мадридці мають 21 очко і поки розташовуються на другій позиції. Обігнати "Реал" у дев'ятому турі може "Севілья", яка має 19 очок і один матч в запасі, повідомляє "Лента".

Ла Ліга

9-й тур

Реал Мадрид - Барселона 3:1 (1:1, 2:0)

Голи: 0:1 - 4 Неймар, 1:1 - 35, пенальті Роналду, 2:1 - 50 Пепе, 3:1 - 61 Бензема.

Реал Мадрид - Касільяс, Рамос, Карвахаль, Пепе, Марсело, Іско (Ільярраменді, 84), Хамес, Кроос, Модрич (Арбелоа, 89), Бензема (Хедіра, 87), Роналду.

Барселона - Браво, Дані Алвес, Бускетс, Піке, Матьє, Хаві (Ракітіч, 60), Маскерано, Іньєста (С.Роберто, 72), Неймар, Суарес (Педро, 69), Мессі.

Попередження: Мессі (9), Неймар (14), Піке (34), Іньєста (38), Карвахаль (74), Роналду (90).

Зараз ви читаєте новину «"Реал" впевнено переміг "Барселону" в Ель-Класико». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути