Ексклюзиви
середа, 27 квітня 2016 22:44

Ракицький відзначив Коноплянку, перекладач розвеселив Луческу
19

Фото: Ірина Козюпа

Прес-конференція Мірчі Луческу перед "Севільєю" запам'ятається журналістам надовго. Давно наставника "Шахтаря" не бачили у такому хорошому гуморі. У цьому році так точно.

Містера розвеселив перекладач, який так заслухався коуча "гірників", що забув перекласти його відповідь іспанською мовою. А коли після паузи згадав про свої обов'язки, то Луческу і повний зал преси просто вибухнули сміхом.

"Переклади останню фразу. Вона дуже важлива", - виправив Луческу хлопця-перекладача.

Мова йшла про фразу: "Словом, "Севілья" - це команда нашого рівня". Перед тим Луческу видав чимало компліментів супернику і персонально Унаї Емері.

Після прес-конференції Луческу ще обмінявся кількома фразами з перекладачем.

Пізніше "Шахтар" провів тренування на полі "Арени Львів". Ярослав Ракицький та Дентіньо відновилися від травм і можуть зіграти проти "Севільї".

"Все добре. Я здоровий і повністю готовий до гри. Містер дав мені відпочити у попередніх матчах, - сказав Ракицький на передматчевій прес-конференції. - Хотів би виділити у складі "Севільї" Євгена Коноплянку. Він швидкий гравець і надає севільцям швидкості в атаці. Наш суперник хороша команда. Більше про "Севілью" нам розповість Містер. Він розкаже, як нам діяти

Ми дійшли до півфіналу і тепер хочемо вийти у фінал Ліги Європи. Ми творимо нову історію клубу. Ми будемо грати на перемогу. Наше завдання — вийти у фінал. Для цього у нас є два матчі".

Додамо, що матч "Шахтар" - "Севілья" відбудеться 28 квітня о 22:05. Наш сайт проведе текстовий онлайн зустрічі. Канал "Україна" покаже гру у прямому ефірі. На "Арені Львів" очікується аншлаг.

Зараз ви читаєте новину «Ракицький відзначив Коноплянку, перекладач розвеселив Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути