Ексклюзиви
четвер, 31 липня 2014 15:56

Принс для "Зорі": команда підписала футболіста з Франції
8

Фото: Ірина КОЗЮПА

Луганська "Зоря" сьогодні зіграє перший матч третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи. Суперник — норвезький "Мольде".Напередодні команда Юрія Вернибуда провела тренування на полі стадіону "Динамо" імені Валерія Лобановського. А також представила журналістам свого новачка.

Ним виявився Принс Сегбефія, який раніше виступав за французький "Осер". Крім того 23-річний півзахисник захищає кольори національної збірної Того. Генеральний директор "Зорі" Сергій Рафаїлов вручив новачку футболку. Поки без номера. Але повідомив, що Принс виступатиме в команді під 9-ю. Контракт підписано на два роки.

Враховуючи теперішню ситуацію в країні, а особливо у Луганську, не дивно що у першу чергу гравця запитали, чи не боявся він їхати в Україну. Рафаїлову таке питання зовсім не сподобалося. Мовляв, нема чого вплутувати у футбол політику.

"Зоря" — це хороший клуб. Я сподіваюся, що тут я зможу прогресувати. Про команду мені багато хорошого розповів мій друг Яннік Болі, - розповів Сегбефія. - Чи готовий я зіграти з "Мольде"? Я б дуже цього хотів. Але все залежить від тренера."

Рафаїлов зазначив, що Принс не заявлений на Лігу Європи. Також йому потрібне деякий час на адаптацію. Тому сьогодні на полі ми його точно не побачимо. Але у матчі чемпіонату він має всі шанси для дебюту.

"Ми довго слідкували за цим гравцем, - зазначив Вернидуб. - Він може зіграти на різних позиціях — нападника і під нападником. Клуб отримав гарне підсилення. З ним вдалося швидко і легко домовитися.

Трансферне вікно закриється 31 серпня. Думаю, у нашому складі з'явиться ще кілька українських виконавців. У команді збалансований захист і середня лінія. А після втрати Даніло і Болі ми трохи втратили в атаці. Але нічого страшного, незамінних людей не буває.

Щодо матчу з "Мольде", то нас чекає зустріч із серйознішим суперником, ніж албанський "Лячі". Але на такі поєдинки я дивлюся з оптимізмом.

На 90% я вже визначився зі стартовим складом. Всі здорові. Ми готуємося у звичайному режимі. Зараз у нас насичений графік, але ніхто не скаржиться. Ми самі хотіли грати у Лізі Європи. Запрошую всіх вболівальників на нашу гру", - сказав Вернидуб.

Рафаїлов зазначив, що втікача Янніка Болі у "Зорі" не буде.

"Зараз ми спілкуємося з ним. Ми не будемо заважати його переходу в іншу команду, але потрібно дотриматися інтересів усіх сторін у цій ситуації. В Болі є хороші пропозиції про які ми знаємо і на які ми згодні. Але агенти забагато мутять воду. Одне відомо точно — Янніка у "Зорі" не буде."

Генеральний директор додав, що саме Болі відповідав за музику у роздягальні "Зорі".

Додамо, що матч "Зоря" - "Мольде" розпочнеться о 20:30. Стартовий свисток у зустрічі "Спліт" - "Чорноморець" прозвучить о 21:00.

Зараз ви читаєте новину «Принс для "Зорі": команда підписала футболіста з Франції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути