Ексклюзиви
четвер, 26 лютого 2015 02:08

Президент "Генгама" відвідав тренування команди на "Олімпійському"
9

Наставник “Генгама” Жослен Гурвеннек
Фото: Ірина КОЗЮПА

Французький "Генгам" потренувався на полі "Олімпійського" напередодні матчу-відповіді проти київського "Динамо" в 1/16 фіналу Ліги Європи. У Франції команда Сергія Реброва поступилася господарям з рахунком 1:2. Кияни більшу частину матчу провели у меншості через вилучення Андрія Ярмоленка та Юнеса Беланда.

Перед тренуванням відбулася прес-конференція наставника "Генгама" Жослена Гурвеннека. Тренер прийшов до журналістів не сам, а відразу з двома гравцями — капітаном Ліонелем Матісом та захисником команди Жеремі Сорбоном.

Французи виглядали дуже сконцентрованими і серйозними. Гурвеннек кілька разів підкреслював, що "Динамо" - дуже сильний суперник, але "Генгам" зробить все, щоб виграти і пройти далі.

Жослен вийшов на поле "Олімпійського" одним із перших. На ходу надів рукавички. Також ніс із собою кілька манішок. За своїм наставником потягнулися гравці. За тренуванням спостерігав президент "Генгама" Бертран Депла.

"Якщо завтра ми зіграємо свій останній матч у Лізі Європи, то це не стане для нас трагедією, - сказав нам Депла. - Але ми приїхали у Київ не відпочивати. Я сподіваюся на позитивний результат у матчі".

Француз був у хорошу настрої. Зробив комплімент "Олімпійському" і сказав, що під час Євро-2012 дивився з трибун матч збірної Франції проти Швеції. Нагадаємо, Україна також була у цій групі.

"У день гри команда перебуватиме у готелі — готуватиметься та налаштовуватиметься на поєдинок, - розповів прес-аташе "Генгама". - Екскурсій у наших планах немає. Гравці можуть вийти з готелю і пройтися найближчими вулицями, але не більше".

Нагадаємо, коли "Сент-Етьєн" грав у Києві проти "Дніпра", то команда побувала на Майдані.

Зараз ви читаєте новину «Президент "Генгама" відвідав тренування команди на "Олімпійському"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути