Ексклюзиви
середа, 02 квітня 2014 20:38

Прем'єр-ліга жодних гарантій щодо безпеки в Криму не дає - Іванов

Прем'єр-ліга жодних гарантій щодо безпеки в Криму не дає - Іванов
Фото: chernomorets.odessa.ua

Генеральний директор Прем'єр-ліги Петро Іванов прокоментував інформацію про прийняття рішення грати в найближчому турі матчі в Криму.

"Рішення про проведення матчів Таврія - Дніпро і Севастополь - Ворскла в Криму Дирекцією було прийнято набагато раніше - з призначенням часу та дати проведення матчу. Іншої офіційної інформації немає.

Футбол приходить в Крим: Дніпро прийняв рішення їхати на матч з Таврією

Прем'єр-ліга жодних гарантій щодо безпеки не дає - це обов'язок приймаючої сторони організувати і забезпечити всі необхідні заходи, пов'язані з організацією безпеки як команди, так і офіційних осіб.

Чи розглядався Прем'єр-лігою введення віз для іноземців? Безумовно, розглядалося це питання. Починаючи з понеділка, як тільки ця інформація з'явилася у ЗМІ, ми зі свого боку разом з Таврією і Севастополем провели цілий ряд заходів з наданням списків приїжджих команд. Списки надані в Державну прикордонну службу України, а також пункти пропуску України і в клуби", - розповів Іванов.

Ультрас Дніпра запросили гендиректора Прем'єр-ліги разом з'їздити в Крим

Нагадаємо, в цьому році в Криму ще не відбулося жодного поєдинку. В цьому турі на території півострова відбудуться два матчі: в п'ятницю Севастополь - Ворскла, а в суботу Таврія - Дніпро.

Зараз ви читаєте новину «Прем'єр-ліга жодних гарантій щодо безпеки в Криму не дає - Іванов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути