Ексклюзиви
субота, 25 жовтня 2014 10:58

Повєткін нокаутував камерунця і готовий до реваншу з Кличком

Повєткін нокаутував камерунця і готовий до реваншу з Кличком
Повєткін нокаутував суперника у десятому раунді

Колишній чемпіон світу з боксу у суперважкій вазі за версією WBA росіянин Олександр Повєткін у п'ятницю, 24 жовтня, у Москві переміг нокаутом камерунця Карлоса Такама і завоював чемпіонський пояс WBC (Всесвітня боксерська рада) Silver.

Перемога дісталася російському боксеру в десятому раунді. Всього Повєткін у професійній кар'єрі виграв 28 боїв (20 нокаутом) і програв лише одного разу - українцеві Володимиру Кличку. Такама зазнав другої поразки - при 30 перемогах (23 - достроково) і одному нічийному результаті.

Після бою Повєткін розповів про готовність до реваншу з українцем Володимиром Кличком.

"Що далі? Треба запитати моїх промоутерів. Від себе можу сказати, що через два-три бої буду готовий до реваншу з Володимиром Кличком", - повідомив росіянин.

Можливість нового бою з українським боксером підтвердив і промоутер Повєткіна, глава компанії "Світ боксу" Андрій Рябинський.

"Звичайно, ми розглядаємо таку можливість. Не думаю, що матч-реванш може відбутися вже наступного року", - заявив він в інтерв'ю "Російській газеті".

5 жовтня 2013 Кличко переміг Повєткіна одноголосним рішенням суддів. Ця поразка стала для росіянина першою на професійному рингу, також у ході бою з українцем Повєткін вперше побував в нокдауні. Поєдинок проходив у Москві.

Зараз ви читаєте новину «Повєткін нокаутував камерунця і готовий до реваншу з Кличком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути