пʼятниця, 19 грудня 2014 12:34

"Потрібно поговорити з "татом"- динамівський бразилець хоче грати за збірну України

"Потрібно поговорити з "татом"- динамівський бразилець хоче грати за збірну України

Бразильський захисник київського "Динамо" Даніло Сілва заявив, що не виключає можливість виступу за національну збірну України, якщо буде така пропозиція.

"Чому б і ні? Звичайно, моя головна команда зараз — "Динамо" (Київ). Однак кожен футболіст мріє зіграти за збірну на чемпіонаті світу. Я б теж хотів. Я люблю вашу країну, але спочатку треба поговорити з президентом клубу. Він для мене - як тато (посміхається). Завжди допоможе і дасть правильну пораду. Потрібно подумати", - цитує газета "Команда" Сілву.

"Я не проти поміняти паспорт, але, крім президента, потрібно поговорити з дружиною. Правда, вона теж дуже любить Україну. Отже, думаю, проблем не буде. Мій контракт з "Динамо" діє ще півтора року, але якщо буде нова угода, тоді, звичайно, збірна України - це відмінний варіант", - зазначив гравець.

Нагадаємо, що Данило Сілва при виконанні українського гімну тримає руку на серце і навіть намагається підспівувати, хоча повністю слів поки не вивчив.

Зараз ви читаєте новину «"Потрібно поговорити з "татом"- динамівський бразилець хоче грати за збірну України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути