Ексклюзиви
вівторок, 13 січня 2015 17:58

Поряд з будинком Ібрагімовича знайшли гранату

Поряд з будинком Ібрагімовича знайшли гранату
Златан Ібрагімович uefa.com

Поліція шведського міста Мальме виявила гранату поруч з будинком футболіста "Парі Сен-Жермен" Златана Ібрагімовича. Про це повідомляє Sport Mediaset.

Співробітники правоохоронних органів знайшли вибуховий боєприпас поруч з віллою спортсмена 11 січня. Граната була вчасно знешкоджена, проте поліцейські оточили територію навколо житла Ібрагімовича і перевірили місцевість на наявність ще якихось небезпечних предметів.

Також почалося розслідування того, як граната виявилася біля будинку футболіста і чи планувалася атака на шведського форварда.

За версією видання, за інцидентом можуть стояти захисники тварин. Під час різдвяних свят Ібрагімович застрелив на полюванні 500-кілограмового лося, за що був розкритикований представниками товариства захисту тварин Швеції.

Голова організації Камілла Б'єркбом заявила, що через свою популярність футболіст легітимізує полювання і насильство над дикими тваринами.

Зараз ви читаєте новину «Поряд з будинком Ібрагімовича знайшли гранату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути