Ексклюзиви
пʼятниця, 27 березня 2015 03:32

"Іспанська преса висвітлює події на Донбасі як 60 на 40 на нашу користь"
5

Фото: Ірина КОЗЮПА

Квитки на відбірний матч Євро-2016 Іспанія — Україна у четвер ввечері ще були у вільній продажі у касі стадіону "Рамон Санчес Пісхуан". До віконечка вишикувалася акуратна черга за тікетами. Найдешевший коштує 15 євро. Це місця за воротами. За найдорожчий доведеться викласти 50 євро.

Українець Руслан купив 100 квитків: для себе і друзів. Чоловік родом з Хмельницька. В Іспанії живе вже 10 років. Буває на матчах всіх українських команд, які приїжджають грати з іспанськими клубами. Обіцяє, що завтра збірна України матиме гарну підтримку.

Руслан разом з іншими представниками діаспори зустрічав збірну України в аеропорту Севільї. На телефоні показує фотографії майже з усіма збірниками.

Питаю, як іспанці ставляться до подій на Донбасі.

"Підтримують українців. До Путіна і Росії тут дуже негативне ставлення. Преса висвітлює події на Донбасі, як 60 на 40 на нашу користь", - каже Руслан. Обіцяє, що українці заспівають на стадіоні про Путіна.

Чоловік окрім квитків тримає в руках програмку матчу Іспанія — Україна. Нічого особливого: 15 сторінок і про збірну України там майже жодного слова. Єдина фотографія і та, напевне, ще з матчу іспанців та українців з Кубка світу-2006.

Додамо, що зустріч Іспанія — Україна пройде у Севільї вже у п'ятницю. Початок зустрічі о 21:45 за київським часом. У турнірній таблиці команди займають друге та третє місця відповідно. Іспанці випереджають нас завдяки кращій різниці забитих і пропущених м'ячів. За очками у нас рівність — по 9 пунктів.

Зараз ви читаєте новину «"Іспанська преса висвітлює події на Донбасі як 60 на 40 на нашу користь"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути