субота, 28 травня 2016 00:58

Побачив реальний рівень збірної без Зінченка, Коваленка, Петряка та Юрченка - Головко

Побачив реальний рівень збірної без Зінченка, Коваленка, Петряка та Юрченка - Головко
У нас триває процес побудови нової команди — Олександр Головко ffu.org.ua

Молодіжна збірна України програла Македонії матч відбору на Євро-2017 і втратила шанси на вихід з групи. Наставник команди Олександр Головко після гри оцінив виступ своїх підопічних.

"Результат відсутній. У нас мало, що вийшло. Напередодні ми говорили, що статус матчу на нас не тисне, але в діях команди була помітна скутісь. Насамперед, в лінії атаки. Можна нарахувати кілька небезпечних моментів у нашої збірної. Але і вони не були системними, а швидше спонтанними.

Не вийшло добре зіграти на флангах. Крім того, македонці зіграли дуже грамотно. Власне, як і у всьому відборі. Голи забивають ті, хто їх заслуговує. Суперник покарав нас за помилки.

Життя продовжується. Хочеться подякувати хлопцям за гру і вибачитися перед вболівальниками. Через кілька днів нас чекає матч проти Ізраїлю (в рамках турніру пам´яті Лобановського). Будемо далі працювати.

Матч Україна - Македонія стане офіційним дебютом Головка у "молодіжці"

Дуже важко знайти позитивні моменти сьогодні. Але не тому, що їх не було зовсім. Просто важко психологічно — і тренерам, і гравцям. Як мінімум три-чотири футболісти зіграли на рівні. Решту з різних причин цього не зробили.

Ми вперше провели матч проти такої сильної команди без чотирьох ключових гравців. Я побачив реальний рівень збірної без Зінченка, Коваленка, Петряка та Юрченка. Не треба посипати голову попелом. У нас триває процес побудови нової команди. Програвати вдома завжди неприємно, але через це треба пройти", - зазначив Головко.

Додамо, що це був дебют Олександра Борисовича в офіційних матчах молодіжної збірної України.

Зараз ви читаєте новину «Побачив реальний рівень збірної без Зінченка, Коваленка, Петряка та Юрченка - Головко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути