Ексклюзиви
понеділок, 20 жовтня 2014 18:45

Після руйнування "Донбас Арени" "Шахтар" закликав до дотримання "режиму тиші"

Після руйнування "Донбас Арени" "Шахтар" закликав до дотримання "режиму тиші"
Фото: shahtar.com

У понеділок, 20 жовтня, приблизно о 12:15 в Донецьку пролунало три сильних вибухи, в результаті одного з яких постраждав стадіон "Донбас Арена".

"Особливо цинічне забарвлення цій події додає навіть не той факт, що удар по "Донбас Арені", як, втім, і всьому нашому місту, наноситься під час так званого перемир'я. Справа в тому, що сьогодні перший день на домашньому стадіоні "Шахтаря" видавалася допомога в рамках проекту Гуманітарного штабу Ріната Ахметова "Допоможемо дітям!". Клуб намагається підтримати мам та їхніх немовлят, про що вже повідомлялося на сайті клубу. Харчування, предмети гігієни почали видавати саме на західному вході Арени, куди і припав удар. Дивом ніхто серйозно не постраждав!

У зв'язку з тим, що сталося, а також з тим, що напруженість у регіоні не слабшає, а ще більш нагнітається з кожним днем, ФК "Шахтар" висловлює рішучий протест усім сторонам конфлікту. Знищення міст і мирного населення - страшний злочин, за який всі винні обов'язково понесуть покарання.

ФК "Шахтар" закликає всіх до реального виконання умов перемир'я. Ми вимагаємо від усіх учасників протистояння відмовитися від ескалації напруженості і приступити до мирних переговорів. Припиніть знищувати наше місто! Люди та історія вам цього не пробачать", - йдеться в заяві.

Зараз ви читаєте новину «Після руйнування "Донбас Арени" "Шахтар" закликав до дотримання "режиму тиші"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути