Ексклюзиви
понеділок, 22 грудня 2014 12:54

Пишногруда модель захотіла стати водієм Марко Ройса
4

Фото: dailymail.co.uk

Американська модель німецького походження Джордан Карвер запропонувала форварду дортмундської "Боруссії" і збірної Німеччини Марко Ройсу стати його особистим водієм. Про це повідомляє Daily Mail.

"Марко, мій коханий. Я не тільки хочу стати твоїм водієм 24 години на день і сім днів на тиждень, але і можу допомогти отримати права. Тільки погодься на умови: або полюби мене, або перейди з "Боруссії" у "Баварію", - заявила Карвер.

Раніше Ройс був оштрафований на 540 тисяч євро за управління автомобілем без водійських прав протягом майже трьох років. Німець не здавав іспит і їздив на машині без водійської ліцензії з вересня 2011-го по березень 2014 року.

Ройс виступає за дортмундську "Боруссію" з 2012 року. У поточному сезоні футболіст провів 11 матчів у всіх турнірах, забивши шість м'ячів. У складі збірної Німеччини він зіграв 23 матчі, в яких відзначився сім разів. Футболіст пропустив тріумфальний для бундестім чемпіонат світу 2014 року в Бразилії через травму.

Зараз ви читаєте новину «Пишногруда модель захотіла стати водієм Марко Ройса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути