пʼятниця, 21 жовтня 2016 01:24

"Петряк боявся брати ініціативу на себе, не був схожим на гравця збірної" - Вернидуб

"Петряк боявся брати ініціативу на себе, не був схожим на гравця збірної" - Вернидуб
Фото: dynamo.kiev.ua

Головний тренер "Зорі" Юрій Вернидуб в ефірі каналу "Футбол 2" прокоментував поразку від "Фейєноорда" в рамках 3-го туру групового раунду Ліги Європи. Нагадаємо, луганчани поступився на виїзді з рахунком 0:1.

"Моментів не було багато ні в голландців, ні в нас. Прикрий гол пропустили. Як на мене, гра могла завершитися внічию, якби наш захисник не пішов в обіграш у своєму штрафному. Але що є, то є.

У трьох матчах не виграли, важко буде вийти з групи. Ця гра дорого нам коштувала. Програли - значить, не заслужили поки на більше.

Помилка досвідченого Сивакова? Всі помиляються. Треба забути і не повторювати ці помилки. Йому це буде урок на все життя.

Замінили Кулача, передумови були до атак, але втрачали м'ячі. Вирішив випустити більш досвідченого Любеновіча. Вся атака зіграла не так впевнено.

Ваня Петряк теж не вписався. Може, злякався, але повинен проявляти себе як гравець збірної. Треба брати на себе ініціативу, а він боявся. В Караваєва багато браку.

Харатін непогано увійшов. Потенціал є. Сподіваюся, проаналізуємо і в Одесі постараємося взяти реванш", - сказав Вернидуб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: М'ячі, соняшники, "вісімка": як люблять позувати сексапільні вболівальниці "Зорі"

Зараз ви читаєте новину «"Петряк боявся брати ініціативу на себе, не був схожим на гравця збірної" - Вернидуб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути