четвер, 30 квітня 2015 09:58

Пакьяо і Мейвезер зустрілися на дуелі поглядів

Пакьяо і Мейвезер зустрілися на дуелі поглядів
Мейвезер і Пакьяо провели спільну прес-конференцію sport.segodnya.ua

2 травня на арені MGM Grand у Лас-Вегасі відбудеться поєдинок двох найсильніших і найбільш титулованих боксерів світу, в якому 38-річний американець Флойд Мейвезер зустрінеться з 36-річним філіппінцем Менні Пакьяо. Вчора відбулася фінальна прес-конференція перед цією подією.

"Я і Флойд дуже наполегливо тренувалися, щоб у суботу принести задоволення публіці, - сказав Пакьяо. - Щоб показати хороший бій. Нічого особистого, ми просто робимо свою роботу і покажемо все на що здатні, щоб вписати наші імена в історію боксу. І я сподіваюся, що після бою ми поговоримо з Флойдом про Бога і віру в нього".

"Прийшла пора битися, - сказав Флойд. - Усі прийшли сюди, щоб випробувати хвилювання і азарт. Прийшли, щоб побачити велику подію. І ми обидва влаштуємо це для вас. Найбільший бій в історії боксу. Я є частиною цього і це чудово. Я почуваю себе добре, я відчуваю себе сильним. Побачимося в суботу, хлопці".

Зараз ви читаєте новину «Пакьяо і Мейвезер зустрілися на дуелі поглядів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути