Ексклюзиви
понеділок, 02 липня 2012 13:50

Осеана заспівала на "Олімпійському" перед фіналом Євро
9

Осеана виконала офіційний гімн Євро перед фіналом Іспанія - Італія
Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА

Німецька співачка Осеана виступила у Києві на НСК "Олімпійський" перед фіналом Євро-2012. Вона виконала офіційний гімн турніру "Endless Summer". Спеціально для співачки була встановлена сцена напроти віп-ложі.

Там ще помістили велетенський надувний кубок Анрі Делоне зі стрічками, прив'язаними до ручок. У цей час на полі застеленому спеціальним покриттям танцювали волонтери. Вони утворювали різні фігури. Закінчили свій виступ величезним серцем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимощук знявся у кліпі офіційного гімну Євро-2012

Осеані допомогали двоє музикантів і стільки ж танцівниць. Четвірка була у білому. А сама зіркова гостя у легкій кольоровій сукні. Коли вона танцювала, складки піднімалися і було видно спідню білизну Осеани.

"Вона українка чи полячка? - запитує голландський журналіст. Відповідаю, що німкеня. Чоловік дивується, чому вона виконує офіційний гімн турніру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірна Іспанії виграла Євро-2012

Уперше у Києві Осена заспівала на жеребкуванні Євро-2012. Тоді стало відомо, що саме вона виконає офіційний гімн турніру. На початку травня вийшов кліп на "Endless Summer". У відео знявся футболіст збірної України Анатолій Тимощук.

Загалом церемонія перед матчем тривала 12 хвилин. Глядачі побачили як велетенський футболіст забив гол ударом через себе. Все це завдяки хореографії волонтерів. Також був парад прапорів всіх країн-учасниць Євро. Чим далі на турнірі зайшла команда, тим більшим був стяг. Словом, вийшло яскраве та захоплююче шоу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рамос запхав куртку у кубок Анрі Делоне

Нагадаємо, що Євро-2012 закінчилося перемогою збірної Іспанії з рахунком 4:0. Кращим гравцем фіналу був визнаний Андрес Іньєста.

Зараз ви читаєте новину «Осеана заспівала на "Олімпійському" перед фіналом Євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути