Ексклюзиви
четвер, 24 серпня 2017 01:37

"Олімпійський" вразив суперника "Динамо"
16

Тренування “Марітіму” на “Олімпійському”
Фото: Ірина Козюпа
Тренування “Марітіму” на “Олімпійському”
Тренування “Марітіму” на “Олімпійському”
Тренування “Марітіму” на “Олімпійському”
Тренування “Марітіму” на “Олімпійському”

Португальський "Марітіму" провів тренування на "Олімпійському" напередодні матчу-відповіді в Лізі Європи проти київського "Динамо".

Команда прилетіла до Києва за день до матчу. Кияни тиждень тому вирушили на Мадейру за два дні до зустрічі, щоб мати більше часу на підготовку та адаптацію.

"Ми — скромний клуб і завжди виходимо з наших можливостей. Нам треба було добре відновитися після гри з "Боавіштою". І нам це вдалося зробити", - пояснив наставник "Марітіму" Даніель Рамуш.

Домашній стадіон команди вміщує 11 тисяч глядачів. Тому не дивно, що 70-тисячний "Олімпійськи й" вразив футболістів "Марітіму". Гравці захоплено оглядали чашу арени, коли виходили з роздягальні на тренування.

"Грати при великій аудиторії на такому стадіоні - це підвищена відповідальність. З іншого боку, велика кількість глядачів буде мотивувати наших гравців і допоможе набратися досвіду", - сказав Рамуш на прес-конференції перед тренуванням.

В день матчу у "Марітіму" запланована невелика прогулянка в центрі міста. А вже о 18:00 команда вирушить на стадіон. Після завершення зустрічі португальці відразу відправляться додому.

Перша зустріч команд на Мадейрі завершилася внічию — 0:0.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наставник "Марітіму" зробив гучну заяву перед матчем з "Динамо"

Матч "Динамо" - "Марітіму" пройде в День Незалежності України. Зустріч розпочнеться о 19:45 на НСК "Олімпійський". Наш сайт проведе текстову онлайн-трансляцію поєдинку.

Зараз ви читаєте новину «"Олімпійський" вразив суперника "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути