Ексклюзиви
пʼятниця, 22 травня 2015 09:53

"Океан Ельзи", ВВ, "С.К.А.Й" виступлять на чемпіонському концерті "Динамо"

"Океан Ельзи", ВВ, "С.К.А.Й" виступлять на чемпіонському концерті "Динамо"
Квитки на святковий концерт "Динамо" коштуватимуть 10-20 гривень fcdynamo.kiev.ua

30 травня, через годину після закінчення матчу "Динамо" - "Металург" З, який пройде на стадіоні імені Лобановського, на НСК "Олімпійський" відбудеться святкування перемоги "Динамо" у чемпіонаті України.

Став відомий склад артистів, запрошених на святковий концерт: це Святослав Вакарчук і гурт "Океан Ельзи", Олег Скрипка та гурт ВВ, Олександр Пономарьов, Злата Огневич, гурт "С.К.А.Й", "Козак Сістемс" та інші.

Нагадаємо, раніше у переліку виконавців були Світлана Лобода, Віталій Козловський та Ірина Білик, але вболівальники "Динамо" звернулися до керівництва клубу з проханням замість перших трьох виконавців запросити ЯрмаКа, "Тартак", "Тінь сонця", С.К.А.Й . і Kozak System.

Квитки на святкове шоу надійдуть у продаж в каси НСК "Олімпійський" і стадіону "Динамо" імені Валерія Лобановського 22 травня (починаючи з 12:00). Вартість квитків у 1-у фан-зону 20 гривень, у 2-у фан-зоні та в секторах стадіону - 10 гривень.

Вхід для власників клубних абонементів на сезон 2014 / 15гг. за абонементами. Всі кошти від продажу квитків будуть передані в Центр дитячої кардіології та кардіохірургії для придбання обладнання, повідомляє офіційний сайт "Динамо".

Зараз ви читаєте новину «"Океан Ельзи", ВВ, "С.К.А.Й" виступлять на чемпіонському концерті "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути