пʼятниця, 22 травня 2015 18:50

"Один матч "Дніпро" проведе без глядачів" - Франков

"Один матч "Дніпро" проведе без глядачів" - Франков
"Дніпро" оштрафували на 70 тисяч євро zn.ua

Головний редактор журналу "Футбол" повідомив про наслідки для українського клубу в ситуації з уболівальниками, які вибігли на поле після матчу-відповіді 1/2 фіналу Ліги Європи з "Наполі".

"По матчу "Дніпро" — "Наполі" (точніше, після нього). За оперативними даними комітету з безпеки та стадіонів, один матч "Дніпра" без глядачів, ще один - умовно, штраф клубу - 70 тисяч євро. Ми молилися і робили це правильно! - воздалося" - написав Артем Франков в своїй конференції на MatchDay.

Нагадаємо, УЄФА відкрив дисциплінарну справу проти "Дніпра" за фактом появи вболівальників на полі, а також "расистської символіки" на трибунах.

Вболівальники вибігли на поле, щоб відсвяткувати перемогу дніпрян та історичний вихід у фінал єврокубка, частина фанатів підбігла до гостьового сектора італійської команди і спробувала закидати гостей стільцями та іншими предметами.

Зараз ви читаєте новину «"Один матч "Дніпро" проведе без глядачів" - Франков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути