Ексклюзиви
четвер, 13 березня 2014 15:02

"Не думаю, що хтось буде проти аудиту" - Попов

"Не думаю, що хтось буде проти аудиту" - Попов
Фото: ffu.org.ua

Перший віце-президент Федерації футболу України Анатолій Попов впевнений, що рішення про проведення аудиту діяльності його самого, а також президента асоціації Анатолій Конькова буде прийнято однозначно. Про це він сказав сьогодні перед початком розширеного засідання виконкому ФФУ.

До Дому футболу під'їжджає нат сріблястому джипі "Вольво". Тримається впевнено. Відповісти на запитання журналістів не відмовляється, але дає зрозуміти , що в часі обмежений.

"Мені здається, варіантів немає, щоб не прийняти, - упевнений Анатолій Володимирович. - Не бачу тут жодних підводних течій. Є конфліктна ситуація, яку потрібно вирішити. Щоб зробити це в правовому полі, необхідно провести аудит".

Анатолій Попов впевнений, що члени виконкому підтримають таку позицію.

"Не думаю, що хтось буде проти цього. Будуть отримані результати, потім виконком повинен буде їх обговорити і потім вже приймати рішення. Поки буде працювати аудит, потрібно займатися поточними справами. Проблем досить багато, потрібно просто працювати. І все" , - резюмував Анатолій Попов.

Зараз ви читаєте новину «"Не думаю, що хтось буде проти аудиту" - Попов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути