четвер, 23 жовтня 2014 17:58

Не будемо дозволяти іншим командам просто так забирати у нас футболістів - Василь Сачко

Не будемо дозволяти іншим командам просто так забирати у нас футболістів - Василь Сачко
Василь Сачко football.ua

Головний тренер "Ворскли" Василь Сачко в екслюзивному інтерв'ю заперечив втрату ігрового тонусу команди після перерви у чемпіонаті, розповів про філософію клубу, співпрацю з почесним президентом Костянтином Жеваго та зміни у житті після завершення кар'єри футболіста у 2012 році.

"Не можу згодитися, що після паузи в чемпіонаті, у грі з "Металістом" ми виглядали гірше ніж в попередніх матчах. Команда у Харкові і зараз сильна та входить у четвірку кращих в Україні. Радує, що коли зайшов у роздягальню — хлопці сиділи засмучені, як після поразки. А "Металіст" був задоволений заробленим очком. А тепер уявіть цю ситуацію пару років тому: тоді б саме ми раділи такому результату".

"Не хочеться вірити, що певний спад ігрової форми Артема Громова пов'язаний з викликом у збірну України. Артем пропустив через хворобу одну гру і зараз входить у колію. Він працює на тренуваннях та зростає в ігровому плані. Хочеться від нього стабільності, але для футболістів це нормальне явище — грати, то гірше, то краще. Та від Громова чекаємо більшого, бо знаємо його потенціал. Це знають і наші суперники, тому вже зараз грають проти нього по іншому, ніж раніше".

"Філософія клубу — зберігати своїх футболістів та розвивати "Ворсклу". Ми будемо боротися за своїх хлопців, та не будемо дозволяти іншим командам просто так забирати футболістів".

"Олега Бабаєва ніхто не замінить. Він був душею команди, давав футболістам енергію та заряд. Та ми вже нічого не можемо змінити. Натомість Констянтин Жеваго, хоч і не завжди поруч та постійно цікавиться справами команди. Проблем у спілкуванні з ним ніяких немає. Завдяки йому у нас стабільний бюджет. Все, що обіцяє — виконує".

"Зараз у футболі розбираються усі — водії, двірники, у кожного своє бачення. Та я спілкуюся з футбольними людьми старшого віку. Мене цікавить саме їхня об'єктивна футбольна думка".

"Я змінився. Раніше думав тільки про себе — як налаштуватися на гру, тримати себе в тонусі та правильно харчуватися. Зараз думаю за всю команду. Відповідальність — величезна. Після невдалих ігор бувають безсонні ночі. Думаю, де помилився, чому один гравець не так зіграв, як інший. Слава Богу останнім часом відходити від невдач не треба, команда радує".

"Останній матч, що сподобався: "ПСЖ" - "Барселона" у Лізі Чемпіонів. Яскравий, атакувальний футбол. При чому обидві команди виглядали класно. Були би непогано у майбутньому пройти стажування у цих клубах".

Детальніше читайте у вівторковому номері "Газети по-українськи" 4 листопада.

Зараз ви читаєте новину «Не будемо дозволяти іншим командам просто так забирати у нас футболістів - Василь Сачко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути