Ексклюзиви
вівторок, 03 березня 2015 15:55

Найкращий бомбардир чемпіонату України-2006 гратиме за аматорів

Найкращий бомбардир чемпіонату України-2006 гратиме за аматорів
Еммануель Окодува гратиме за команда з Михайлівки-Рубежівки football.sport.ua

Офіційний сайт київської обласної федерації футболу повідомляє, що команда з Михайлівки-Рубежівки, яка у минулому сезоні виграла чемпіонат Києво-Святошинського району, провела зірковий трансфер.

За любителів виступатиме відомий раніше нападник Еммануель Окодува. Його дебют запланований на товариському меморіалі Щанова, який стартує цими днями.

Цей 31-річний форвард, нагадаємо, з'явився у нашому чемпіонаті навесні 2002 року. Грав у "Ворсклі", зробив собі ім'я у київському "Арсеналі" (ставав кращим бомбардиром чемпіонату України - спільно з Брандао - у 2006 році). Був куплений "Шахтарем", але не заграв (всього 3 матчі в основі), після чого підписав контракт з донецьким "Металургом". Побував в оренді в "Кубані", пробував закріпитися у бельгійському "Беєрсхоті", а в 2008 році несподівано став гравцем "Динамо".

За киян він так і не зіграв жодного матчу за весь час дії довгострокового контракту. Тільки раз потрапляв у заявку основної команди, 6 матчів (1 гол) провів у дублі. Побував в оренді в російській "Кубані" і кіпрському АЕКу. Останнім часом Окодува грав ще в одному клубі кіпрського чемпіонату - "Еносісе".

Зараз ви читаєте новину «Найкращий бомбардир чемпіонату України-2006 гратиме за аматорів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути