вівторок, 15 липня 2014 16:26

Муза героя фіналу Кубка світу: дівчина Маріо Гетце
14

Фото: instagram.com

Гол Маріо Гетце приніс збірній Німеччини перемогу у фіналі Кубка світу. Футболіст "Баварії" відзначився на 113-й хвилині поєдинку. Після фінального свистка однією з перших гравця з титулом привітала його дівчина - німецька модель Анн-Катрін Бреммель (псевдонім - Анн-Катрін Віда).

Перша популярність впала на неї, коли весь світ облетіли знімки, де вона, дівчинка-підліток, танцює і обіймається з гітаристом Tokio Hotel. Пізніше засвітилася біля мікрофона, записавши два невимушених треки. Не пройшла в шоу Топ-модель по-німецьки.

Пару частенько ловлять папарацці - в ресторані, в машині, на виході з готелю і т.д. Молоді люди поводяться скромно і пристойно. Зараз вони займаються пошуком житла для спільного переїзду в Мюнхен.

"Хоч я і дівчина Маріо, але у мене є свої цілі, яких я хочу досягти. Якщо я цього не зроблю, я не буду щаслива", - говорить амбіційна Бреммель.

Співачка Бейонсе є для Анн-Катрін прикладом для наслідування. Вона подобається їй не тільки як співачка, але і як сильна жінка, яка вміло поєднує кар'єру і сім'ю.

"Музика - всього лише моє хобі. Я співаю, тому що мені це подобається, а не тому, що у мене голос, як у Бейонсе".

Зараз ви читаєте новину «Муза героя фіналу Кубка світу: дівчина Маріо Гетце». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути