Ексклюзиви
неділя, 26 лютого 2017 21:36

Моуріньйо виграв перший трофей з "Манчестер Юнайтед"
14

"Манчестер Юнайтед" обіграв "Саутгемптон" у фіналі Кубка англійської ліги.

Зустріч пройшла у неділю на "Вемблі" і завершилася з рахунком 3:2. На 19-й хвилині перший м'яч забили манкуніанці - відзначився Златан Ібрагімович. Через 19 хвилин після точного удару Джессі Лінгарда перевага "червоних дияволів" подвоїлася.

У доданий час до першого тайму відзначився Маноло Габб´ядіні і скоротив відставання "Саутгемптона". На 48-й хвилині італієць оформив дубль і зрівняв рахунок. Вирішальний м'яч був забитий на 87-й хвилині, коли знову відзначився Златан Ібрагімович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Манчестер Юнайтед" поїде в Ростов: результати жеребкування Ліги Європи

"Манчестер Юнайтед" завоював Кубок англійської ліги і гарантовано виступить в єврокубках у сезоні-2017/18. Цей титул став першим для МЮ з Жозе Моуріньйо. Під керівництвом 54-річного фахівця "червоні дияволи" посідають шосте місце в англійській прем'єр-лізі після 25 зіграних турів.

Моуріньйо тричі вигравав чемпіонат Англії з "Челсі", двічі чемпіонат Італії з "Інтером", був чемпіоном Іспанії з "Реалом", а також завойовував золоті медалі першості Португалії з "Порту". В якості наставника "Порту" та "Інтера" ставав переможцем Ліги чемпіонів.

Зараз ви читаєте новину «Моуріньйо виграв перший трофей з "Манчестер Юнайтед"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути